Kauppakassillinen pyykkiä

Kaipaatko säännöllistä pyykinpesijää tai kertaluontoisesti lisäkäsiä pyykkivuorten selättämiseen? Joskus arki yllättää, eikä voimavaroja pyykinpesuun riitä. Toisinaan taas terveyshaasteet tai iän tuomat vaivat voivat aiheuttaa sen, että vaikka kotona asuminen muuten onnistuisi, tarvitaan tietyissä arjen askareissa apuvoimia. Nyt voit lähettää meille helposti kauppakassillisen pyykkiä pestäväksi – pyykit noudetaan halutessasi kotiovelta asti!

Mitä tekstiilejä kauppakassiin voi laittaa?
Lue lisää

Voit pesettää kauppakassillisen hinnalla niin paljon pyykkiä kuin 30 litran kauppakassiin mahtuu. Meiltä löydät kaksi eri hintavaihtoehtoa pyykkisi mukaan:

Kauppakassillinen alusvaatteita, paitoja, sukkia ja housuja: 30€
Kauppakassillinen lakana- ja froteepyykkiä:
25€

Huomioithan, että otamme vastaan vain ehjiä tekstiilejä.

Tuotteet

Kauluspaita henkarissa seinällä

Kauppakassillinen vaatepyykkiä

30 litran pussi. Sisältää pesun ja viikkauksen. Ei sisällä silitystä.
30,00 
Punavalkoraidalliser lakanat viikattuna puupölkyn päällä.

Kauppakassillinen frotee + lakana

30 litran pussi. Sisältää pesun, kuivauksen ja lakanoiden mankeloinnin
25,00 
Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.

Lue lisää aiheesta

PIDÄ HUOLTA UNIHYGIENIASTA: NÄIN PESET PETAUSPATJAN PÄÄLLISEN

Lakanoiden vaihto ei aina riitä, kun pohditaan riittävää unihygieniaa. Moni pesee jo säännöllisesti liinavaatteiden lisäksi täkit ja tyynyt, mutta yksi tärkeä tekstiili voi unohtua: petauspatja. Petauspatjasta pestään yleensä vain sen päällinen, johon imeytyy nukkujista mm. hikeä ja muuta likaa. Kuinka petauspatjan päällinen pestään oikein? Miten voi välttää päällisen kutistumisen?

VAIHDA LAKANAT VÄHINTÄÄN PARIN VIIKON VÄLEIN – NÄIN PESET LIINAVAATTEET AIDOSTI PUHTAAKSI

Tiesitkö, että lakanat ja tyynyliinat tulisi vaihtaa 2-3 viikon välein, jotta niissä on hygieenistä nukkua?  Jos nukkuja hikoilee paljon, kärsii allergiasta tai taistelee iho-ongelmien kanssa,

NESTEMÄINEN VAI JAUHEMAINEN PYYKINPESUAINE? NÄIN TEET PYYKILLESI SOPIVAN VALINNAN!

Pestäänkö teillä kaikki pyykit samalla pesuaineella vai onko jokaiselle materiaalille oma aine? Suositko mieluummin jauhemaista vai nestemäistä ainetta pyykkiesi pesussa? Molemmissa pesuainetyypeissä on hyvät puolensa – lue alta, kuinka valitset omalle pyykillesi sopivan!