Kauppakassillinen pyykkiä

Kaipaatko säännöllistä pyykinpesijää tai kertaluontoisesti lisäkäsiä pyykkivuorten selättämiseen? Joskus arki yllättää, eikä voimavaroja pyykinpesuun riitä. Toisinaan taas terveyshaasteet tai iän tuomat vaivat voivat aiheuttaa sen, että vaikka kotona asuminen muuten onnistuisi, tarvitaan tietyissä arjen askareissa apuvoimia. Nyt voit lähettää meille helposti kauppakassillisen pyykkiä pestäväksi – pyykit noudetaan halutessasi kotiovelta asti!

Mitä tekstiilejä kauppakassiin voi laittaa?
Lue lisää

Voit pesettää kauppakassillisen hinnalla niin paljon pyykkiä kuin 30 litran kauppakassiin mahtuu. Meiltä löydät kaksi eri hintavaihtoehtoa pyykkisi mukaan:

Kauppakassillinen alusvaatteita, paitoja, sukkia ja housuja: 30€
Kauppakassillinen lakana- ja froteepyykkiä:
25€

Huomioithan, että otamme vastaan vain ehjiä tekstiilejä.

Tuotteet

Kauluspaita henkarissa seinällä

Kauppakassillinen vaatepyykkiä

30 litran pussi. Sisältää pesun ja viikkauksen. Ei sisällä silitystä.
30,00 
Punavalkoraidalliser lakanat viikattuna puupölkyn päällä.

Kauppakassillinen frotee + lakana

30 litran pussi. Sisältää pesun, kuivauksen ja lakanoiden mankeloinnin
25,00 
Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.

Lue lisää aiheesta

Miksi haluamme torjua turhaa tekstiilijätettä?

Kuinka monta uutta vaatetta olet ostanut tänä vuonna tai heittänyt rikkinäisen vaatteen roskiin?

Kiffel Pesulan tarina

Kiffel Pesulan tarina on alkanut jo 80-luvulla, mutta puhkesi kukkaan 20 vuotta sitten, kun Jan-Ole Eriksson osti liiketoiminnan ja lähti kasvattamaan vaasalaisten luottopesulaa lähes tyhjästä.

Älä säilytä mattoa pesun jälkeen muovissa: mikrobit villiintyvät nopeasti otollisissa olosuhteissa

Pestyt matot tulee aina säilyttää ilmavassa tilassa, eikä niitä suositella säilytettäväksi muovissa tai muovipussissa pitkää aikaa. Pesulassa maton ympärille laitettu muovikääre on tarkoitettu suojaamaan mattoa vain sen aikaa, kun matto kuljetetaan pesulalta kotiin.