Lakana- ja froteepyykki

Lakana- ja froteepyykki on majoitustoiminnan ytimessä, sillä petivaatteet ja pyyhkeet on vaihdettava jokaisen majoittujan jälkeen. Pesulassa lakanoista puhdistuvat vaikeimmatkin tahrat, ja liinavaatteet on helpompi vaihtaa siivouksen yhteydessä, kun ne on siististi mankeloitu käyttövalmiiksi. Saamme myös froteetekstiilit pysymään kutsuvan pehmeinä tiheästä pesutahdista huolimatta. Käytämme lähes hajusteettomia pesuaineita, jolloin allergia-asiakkaatkin majoittuvat mukavasti.

Mitä hyödyn, kun pesetän lakana- ja froteepyykin Kiffel Pesulassa?
Lue lisää
  1. Säästät euroja ja aikaa.
    Yhteistyö Kiffel Pesulan kanssa säästää eurojasi, sillä voimme noutaa tekstiilit pesuun suoraan majoitusliikkeestäsi. Näin sinulla ei mene ylimääräistä aikaa pyykkien lajitteluun, pesuun, kuivaamiseen, viikkaamiseen ja kuljettamiseen. Euroja säästyy myös siinä, kun tekstiilejä ei oikeanlaisen huollon ansiosta tarvitse uusia yhtä usein kuin aiemmin.Majoitusalalla on usein kausittaisia vaihteluita, ja palveluitamme onkin helppo hyödyntää yrityksen pyykkihuollon tukena etenkin silloin, kun pyykin määrä kasvaa kiireisempinä sesonkeina. Kun siivousaika on keskitettävä tiukimmillaan kolmeen tuntiin, säästää käyttövalmis pyykki tärkeitä minuutteja.
  2. Teet vastuullisen valinnan.
    Käytämme Kiffel Pesulassa ekologisia pesuaineita, jotka ovat ystävällisiä asiakkaiden iholle sekä kuluttavat tekstiilejäsi mahdollisimman vähän ilman puhtaudesta tinkimistä. Tekstiilijäte vähenee, kun voit käyttää lakanoita ja pyyhkeitä pidempään.
  3. Pidät majoituskokemuksen korkealla tasolla.
    Pehmeät ja puhtaat lakanat nostavat asiakaskokemuksen korkealle tasolle: raikas ja ryhdikkäästi mankeloitu peti suorastaan kutsuu rentoutumaan, eikä muhkean pehmeään pyyhkeeseen malta olla kääriytymättä. Nautinnollisesta majoituksesta jää mukava fiilis. Asiakkaiden kirjoittamat positiiviset arviot tukevat nykypäivänä vahvasti myyntiä – mikset erottuisi erityisen miellyttävillä tekstiilikokemuksilla?

Tuotteet

Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.

Lue lisää aiheesta

Miksi haluamme torjua turhaa tekstiilijätettä?

Kuinka monta uutta vaatetta olet ostanut tänä vuonna tai heittänyt rikkinäisen vaatteen roskiin?

Kiffel Pesulan tarina

Kiffel Pesulan tarina on alkanut jo 80-luvulla, mutta puhkesi kukkaan 20 vuotta sitten, kun Jan-Ole Eriksson osti liiketoiminnan ja lähti kasvattamaan vaasalaisten luottopesulaa lähes tyhjästä.

Älä säilytä mattoa pesun jälkeen muovissa: mikrobit villiintyvät nopeasti otollisissa olosuhteissa

Pestyt matot tulee aina säilyttää ilmavassa tilassa, eikä niitä suositella säilytettäväksi muovissa tai muovipussissa pitkää aikaa. Pesulassa maton ympärille laitettu muovikääre on tarkoitettu suojaamaan mattoa vain sen aikaa, kun matto kuljetetaan pesulalta kotiin.