Kiffel-pyykkikassi - Vaasa

Vapauta aikaasi ja lähetä omat tai läheisesi tekstiilit pestäväksi meille. Kiffel -pyykkikassiin mahtuu kaksi pesukoneellista pyykkiä.

Meille kaikenlainen likapyykin pesu on arkipäivää. Tyhjennä pyykkikorisi Kiffel-pyykkikassiin ja saat puhdasta ilman aikaasi.

Palautamme puhtaat tekstiilit kahden arkipäivän sisällä. Noutopalvelu on maksuton Vaasassa.

Kiffel-pyykkikassi:

  • Kiffel-pyykkikassi on vetoisuudeltaan 60 litraa, joka vastaa normaalia pyykkikoria. Tähän isoon kassiin voit laittaa vaatteita, froteeta ja liinavaatteita.
  • Emme pese pyykkejäsi sekaisin toisen asiakkaan pyykkien kanssa.
  • Pesemme pyykkisi lajitellen: kirjo/vaalea/tumma
  • Tekstiilin tulee kestää 40 asteen pesu. Huomaathan, että tämä on asiakkaan vastuulla tarkistaa tekstiiliä lähetettäessä.
  • Laita tekstiilit ensimmäisellä kerralla esim. kestokasseihin. Hakiessamme pyykit siirrämme ne Kiffel-pyykkikassiin
  • Seuraaville pesukerroille saat Kiffel-pyykkikassin käyttöösi. Pyykit palautetaan Kiffel-pyykkikassissa.
Kokeile huoltopalvelun vaivattomuutta! Testaa puhtaiden, hajuttomien ja mankeloitujen liinavaatteiden ja pyyhkeiden tuntu itse. Osta kätevästi

59,00 

Kiffel Pesulan oma tekstiilisaippua on omiaan puhdistamaan kaikenlaiset tahrat tekstiilien pinnasta. Kookosrasvasta valmistettu saippua on:

12,90 

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi

50,00 150,00 

Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.