Kiffel-pyykkikassi - Vaasa

Vapauta aikaasi ja lähetä omat tai läheisesi tekstiilit pestäväksi meille.

Meille kaikenlainen likapyykin pesu on arkipäivää. Tyhjennä pyykkikorisi Kiffel-pyykkikassiin ja saat puhdasta ilman aikaasi.

Palautamme puhtaat tekstiilit kahden arkipäivän sisällä. Noutopalvelu on maksuton Vaasassa.

Kiffel-pyykkikassi:

  • Kiffel-pyykkikassi on vetoisuudeltaan 60 litraa, joka vastaa normaalia pyykkikoria. Tähän isoon kassiin voit laittaa vaatteita, froteeta ja liinavaatteita.
  • Emme pese pyykkejäsi sekaisin toisen asiakkaan pyykkien kanssa.
  • Pesemme pyykkisi lajitellen: kirjo/vaalea/tumma
  • Tekstiilin tulee kestää 40 asteen pesu. Huomaathan, että tämä on asiakkaan vastuulla tarkistaa tekstiiliä lähetettäessä.
  • Laita tekstiilit ensimmäisellä kerralla esim. kestokasseihin. Hakiessamme pyykit siirrämme ne Kiffel-pyykkikassiin
  • Seuraaville pesukerroille saat Kiffel-pyykkikassin käyttöösi. Pyykit palautetaan Kiffel-pyykkikassissa.

Palvelut

Kiffel Pesula lahjakortti

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi vapautuu aikaa itselleen ja hänelle tärkeille ihmisille. Saat lahjakortin heti
50,00 150,00 

Kätevä Kiffel-pyykkikassi kerran kuukaudessa

Kätevä Kiffel-pyykkikassi sopii erityisesti heille, joilla kertyy pyykkiä vähemmän kuukauden aikana tai joilla tulee eteen akuutti pyykkipulma esimerkiksi pyykkikone hajoaa.
59,00 

Helppo Kiffel-pyykkikassi 2 kertaa kuukaudessa

Helppo Kiffel-pyykkikassi sopii erityisesti heille, jotka haluavat säännöllisempää helpotusta pyykkihuoltoon ja enemmän aikaa esimerkiksi iltaharrastuksille.  
99,00 

Huoleton Kiffel-pyykkikassi 4 kertaa kuukaudessa

Huoleton Kiffel-pyykkikassi sopii erityisesti heille, jotka haluavat vähentää reippaasti pyykkikuormaa. Huoleton vapauttaa aikaa arjen muuhun pyörittämiseen ja tekee kodista siistimmän.  
180,00 

Kiffel Tekstiilisaippua

Kiffel Pesulan oma tekstiilisaippua on omiaan puhdistamaan kaikenlaiset tahrat tekstiilien pinnasta. Kookosrasvasta valmistettu saippua on: ● täysin ekologinen ja vegaaninen ● 100 % kasviperäisistä ainesosista
12,90 
Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.

Lue lisää aiheesta

Syyhypunkki tarttuu myös tekstiilien kautta – näin puhdistat tekstiilit tartunnan jälkeen

Syyhypunkki on ikävä yllätysvieras, josta ei pääse eroon ilman lääkehoitoa. Jos epäilet syyhypunkkitartuntaa, suuntaa lääkäriin, josta saat tarvittavan hoidon ihollesi. Käännä sitten katse kodin tekstiileihin,

PIDÄ HUOLTA UNIHYGIENIASTA: NÄIN PESET PETAUSPATJAN PÄÄLLISEN

Lakanoiden vaihto ei aina riitä, kun pohditaan riittävää unihygieniaa. Moni pesee jo säännöllisesti liinavaatteiden lisäksi täkit ja tyynyt, mutta yksi tärkeä tekstiili voi unohtua: petauspatja. Petauspatjasta pestään yleensä vain sen päällinen, johon imeytyy nukkujista mm. hikeä ja muuta likaa. Kuinka petauspatjan päällinen pestään oikein? Miten voi välttää päällisen kutistumisen?

VAIHDA LAKANAT VÄHINTÄÄN PARIN VIIKON VÄLEIN – NÄIN PESET LIINAVAATTEET AIDOSTI PUHTAAKSI

Tiesitkö, että lakanat ja tyynyliinat tulisi vaihtaa 2-3 viikon välein, jotta niissä on hygieenistä nukkua?  Jos nukkuja hikoilee paljon, kärsii allergiasta tai taistelee iho-ongelmien kanssa,