Palvelumme yrityksille

Olemme vastuullinen ja taloudellinen valinta yritysten pyykkihuollon pääkumppaniksi. Valtakunnallisesti pidämme puhtaina kaikkien alojen toimistojen tekstiilit ja matot. Pohjanmaalla pesemme toimistotekstiilien ja mattojen lisäksi mm. yritysten työvaatteet, ravintoloiden pöytä- ja lautasliinat sekä majoitusliikkeiden lakana- ja froteepyykit.

Mitä hyödyn, kun pesetän yritykseni pyykit Kiffel Pesulassa?
 1. Säästät euroja ja aikaa.
  Uusien tekstiilien ostaminen vaatii yritykseltäsi tekstiilien ostokustannusten lisäksi ylimääräisiä ajokilometrejä ja työaikaa, joka maksaa aina rahaa. Aikaa kuluu mm. uusien tekstiilien tilaamiseen, pakkausten purkamiseen, vanhojen tekstiilien hävitykseen sekä tekstiilien jakamiseen eri toimipisteille. Yhteistyö Kiffel Pesulan kanssa säästää eurojasi, sillä voimme noutaa tekstiilit pesuun helposti suoraan toimistoltasi ja tuoda puhtaana takaisin samaan paikkaan.
 2. Teet vastuullisen valinnan.
  Säännöllisellä pesulla toimiston tekstiilit pysyvät käyttökelpoisina pitkään. Olemassa olevien tekstiilien pesu uusien ostamisen sijaan on vastuullinen valinta, joka vähentää tekstiilijätettä. Käytämme Kiffel Pesulassa ekologisia pesuaineita, joten voit olla varma, että tekstiiliesi pesu rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.
 3. Annat positiivisen vaikutelman yrityksestäsi.
  Puhtaat tekstiilit näyttävät, tuoksuvat ja tuntuvat miellyttäviltä, olivatpa kyseessä toimiston tekstiilit, työvaatteet, liinat, lakanat, matot tai froteepyyhkeet. Puhtaat tekstiilit antavat yrityksestäsi positiivisen ja raikkaan vaikutelman, minkä lisäksi työntekijäsi viihtyvät paremmin puhtaiden tekstiilien ympäröimänä.

Majoitusyrittäjä, haluatko säästää euroja?

Pesettämällä täkit ja tyynyt säännöllisesti pidennät niiden käyttöikää ja näin vältyt uusien ostamiselta. Säästät samalla myös omaa työaikaa kun sinun ei tarvitse: tilata uusia, heittää roskiin vanhoja, purkaa uusia pakkauksista ja jakaa kohteisiin.

Tarjoamme hotelleille, majataloille ja airbnb majoittajille lakana-ja froteepyykin pesua. Kauttamme saa myös pestyä täkit, tyynyt, verhot, matot sekä muut tekstiilit.

Varaa tarvekartoitus kätevästi etäpalaverina tai soita.

Ravintolatekstiileistä

Kiffel Pesula on ravintolayritysten pyykkihuollon paras kaveri, jonka käsissä likaisinkin tekstiili taipuu puhtaan puolelle. Erikoisosaamistamme ovat pöytä- ja lautasliinojen pesu ja mankelointi, minkä vuoksi olemmekin Vaasan hienoimpien ravintoloiden ja hotellien luottopesula.

Meillä voit pesettää muun muassa:

 • työvaatteet
 • servetit
 • pöytäliinat

Meiltä voit myös vuokrata pöytäliinoja, ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Varaa tarvekartoitus kätevästi etäpalaverina tai soita.

Toimistotekstiilit

Tekstiilit lisäävät toimiston viihtyisyyttä ja tukevat brändi-ilmettä, mutta keräävät pitkään paikallaan seisoessaan itseensä pölyä ja likaa, joka aiheuttaa usein allergiaoireita ja tunkkaista sisäilmaa.

Toimiston verhot, matot ja muut tekstiilit onkin syytä pestä säännöllisesti, jotta materiaali pysyy miellyttävänä, värit kirkkaina sekä pölyhaitat poissa. Muista myös sohvien ja nojatuolien säännöllinen pesu!

Varaa tarvekartoitus kätevästi etäpalaverina tai soita.

Työvaatteet

Työvaatehuoltoa ei ole pelkkä työvaatteiden pesu, vaan siihen sisältyy monipuolisesti myös muita tarvittavia toimia. Esimerkiksi irronneiden nappien, ratkenneiden saumojen ja repeämien korjausompelut sekä rikkoutuneiden vetoketjujen vaihdot ovat arkipäivää työvaatehuollossa. Säännöllinen työvaatteiden pesu ja ajoissa tehdyt korjausompelut varmistavat, että työvaatteita on turvallista ja miellyttävää käyttää pitkään.

Pesemme Vaasan alueella valkoisia työvaatteita. Asiakkaitamme ovat mm.

 • Apteekit
 • Laboratoriot
 • Silmälääkärit
 • Eläinlääkärit
 • Ravintolat

Huom! Kun työvaatteet saapuvat ensimmäistä kertaa Kiffel Pesulaan, merkkaamme niihin pesunkestävällä teipillä kunkin työntekijän oman nimen. Näin vaatteet on helppo palauttaa puhtaana takaisin oikealle henkilölle.

Varaa tarvekartoitus kätevästi etäpalaverina tai soita.

Kunnat ja ketjut

Päiväkotien tekstiilit joutuvat kovalle koetukselle lian suhteen. Kun matot ja muut tekstiilit pestään säännöllisesti, niiden käyttöikä pitenee ja päiväkodin hygieniataso paranee.

Varaa tarvekartoitus kätevästi etäpalaverina tai soita.

Uskomme yhteistyön voimaan

Siivousyritys! Kelpaisiko lisätienesti ja entistä tyytyväisemmät asiakkaat?

Meillä on yrityksellesi myytäväksi valmis palvelu, jonka avulla siivoustyön kate paranee! Yhteistyössä Kiffel Pesulan kanssa voit helposti tarjota asiakkaillesi lisäpalveluita ilman, että yrityksesi tarvitsee itse rakentaa palvelua alusta saakka. Asiakkaiden kodit ja konttorit ovat täynnä tekstiilejä, ja pesulapalvelut sopivat mainiosti lisämyynniksi esimerkiksi suursiivousten yhteyteen. Saat jokaisesta pesuun tulevasta tekstiilistä provision, minkä lisäksi vältät ylimääräiset alihankinta- tai työntekijäkustannukset.

Varaa aika etäpalaveriin helposti kalenteristamme, niin kerromme lisää, kuinka homma toimii käytännössä!