Maton pesu

Kestävät valinnat tuovat pysyvyyttä. Pesetä mattosi pesulassamme. Pesemme mattosi huolella käsin ja sinulle tärkeä matto saa lisää käyttövuosia.

Mattojen pesuun on hyvä varata noin 1-2 viikkoa aikaa siitä, kun olet lähettänyt mattosi meille. Näin mattosi matka etenee pesulassamme:

Lue lisää
  1. Saat sähköpostiisi viestin, kun matto saapuu pesulaamme. Matto läpikäy pesuprosessimme, jossa sille tehdään pesu ja tahranpoisto materiaalin mukaan. Maton kuivuminen kestää tämän jälkeen normaalisti 1-2 vuorokautta.
  2. Kun matto on kuivunut, tarkistamme, että pesujälki täyttää laatuvaatimuksemme. Mikäli huomaamme ensimmäisen pesun jälkeen tahroja, teemme pesun ja tahranpoiston vielä toiseen kertaan.
  3. Viimeistelemme maton perusteellisesti, pakkaamme sen ja lähetämme takaisin sinulle. Saat sähköpostiisi viestin, kun matto on valmis lähtemään kotimatkalle.
  4. Jos löydät matostasi keltaisen lapun, tiedät, että kyseessä on pinttymä, joka ei lähde pois ilman vaaraa tekstiilin vahingoittumisesta.
  5. Poista maton ympärillä olevan muovi tai tee siihen vähintään isot ilmareiät.

Palvelut

Kolme erilaista matton osittain päällekäin

Raikas wc / lastenhuoneen matto

Kaikki wc tiloihin sopivat matot ja lastenhuoneen neliömatot kuuluvat tähän kategoriaan. Pesemme myös muovipohjaisia automattoja.
20,00 
Nainen makaa käytävämaton päällä

Tahraton käytävämatto

Käytävämatto on yleensä 80 cm leveä. Myös pitkät 3-4 m talonpoikaismatot lasketaan käytävämatoiksi. Normaalin matonpesu 28€ ja arvomatonpesu 40€.
28,00 40,00 
Vaaleanpunainen olohuonematto ja nainen

Puhdas olkkarin matto

Olkkarin matto on kooltaan esimerkiksi 120×160 / 140×200 / 160×200 / 180×200. Normaalin matonpesu 60€ ja arvomatonpesu 90€.
60,00 90,00 
Nainen käyttää puhelinta maaten ison valkoisen maton päällä

Ihanan pölytön jumbomatto

Jumbomatto on isokokoinen matto, kooltaan 290×200 / 200×300. Normaalin matonpesu 115€ ja arvomatonpesu 145€.
115,00 145,00 

Kiffel Tekstiilisaippua

Kiffel Pesulan oma tekstiilisaippua on omiaan puhdistamaan kaikenlaiset tahrat tekstiilien pinnasta. Kookosrasvasta valmistettu saippua on: ● täysin ekologinen ja vegaaninen ● 100 % kasviperäisistä ainesosista
12,90 

Kiffel Pesula lahjakortti

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi vapautuu aikaa itselleen ja hänelle tärkeille ihmisille. Saat lahjakortin heti
50,00 150,00 
Huom! Näitä tuotteita ei voi lähettää pestäväksi:

Otamme vastaan vain ehjiä mattoja. Jos matossa ei ole kiinni pesuohjetta, kerrothan meille tilauksesi yhteydessä, mikäli maton pesun suhteen on jotain erityishuomioita. Muussa tapauksessa matto läpikäy normaalin pesuprosessimme. Ilmoitathan meille myös tahroista tilauksen Lisätietoja-kohdassa, jotta tiedämme aloittaa tahranpoiston viipymättä.

Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.

Lue lisää aiheesta

Mitä erilaiset pesumerkit tarkoittavat?

Tekstiileihin on merkittynä erilaisia pesumerkkejä, jotka kertovat miten tekstiileitä täytyisi käsitellä. Toiset pesumerkit ovat useimmille meistä hyvinkin tuttuja, mutta osa pesumerkeistä saattaa mietityttää ja aiheuttaa

Oletko miettinyt miten likaisella tuolilla istut?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten likaisella tuolilla saatat istua, vaikka tuoli ei likaiselta näyttäisikään? En minäkään, kunnes näin ohessa olevan videon! Tuolit keräävät itseensä paljon

Syyhypunkki tarttuu myös tekstiilien kautta – näin puhdistat tekstiilit tartunnan jälkeen

Syyhypunkki on ikävä yllätysvieras, josta ei pääse eroon ilman lääkehoitoa. Jos epäilet syyhypunkkitartuntaa, suuntaa lääkäriin, josta saat tarvittavan hoidon ihollesi. Käännä sitten katse kodin tekstiileihin,