Maton pesu

Kestävät valinnat tuovat pysyvyyttä. Pesetä mattosi pesulassamme. Pesemme mattosi huolella käsin ja sinulle tärkeä matto saa lisää käyttövuosia. Mattojen pesuun on hyvä varata noin 1-2 viikkoa aikaa siitä, kun olet lähettänyt mattosi meille.

Mattojen pesuun on hyvä varata noin 1-2 viikkoa aikaa siitä, kun olet lähettänyt mattosi meille. Näin mattosi matka etenee pesulassamme:

Lue lisää
  1. Saat sähköpostiisi viestin, kun matto saapuu pesulaamme. Matto läpikäy pesuprosessimme, jossa sille tehdään pesu ja tahranpoisto materiaalin mukaan. Maton kuivuminen kestää tämän jälkeen normaalisti 1-2 vuorokautta.
  2. Kun matto on kuivunut, tarkistamme, että pesujälki täyttää laatuvaatimuksemme. Mikäli huomaamme ensimmäisen pesun jälkeen tahroja, teemme pesun ja tahranpoiston vielä toiseen kertaan.
  3. Viimeistelemme maton perusteellisesti, pakkaamme sen ja lähetämme takaisin sinulle. Saat sähköpostiisi viestin, kun matto on valmis lähtemään kotimatkalle.
  4. Jos löydät matostasi keltaisen lapun, tiedät, että kyseessä on pinttymä, joka ei lähde pois ilman vaaraa tekstiilin vahingoittumisesta.
  5. Poista maton ympärillä olevan muovi tai tee siihen vähintään isot ilmareiät.
Kaikki wc tiloihin sopivat matot ja lastenhuoneen neliömatot kuuluvat tähän kategoriaan. Pesemme myös muovipohjaisia automattoja.

20,00 

Käytävämatto on yleensä 80 cm leveä. Myös pitkät 3-4 m talonpoikaismatot lasketaan käytävämatoiksi. Normaalin matonpesu

28,00 40,00 

Olkkarin matto on kooltaan esimerkiksi 120x160 / 140x200 / 160x200 / 180x200. Normaalin matonpesu 60€

60,00 90,00 

Jumbomatto on isokokoinen matto, kooltaan 290x200 / 200x300. Normaalin matonpesu 115€ ja arvomatonpesu 145€.

115,00 145,00 

Kiffel Pesulan oma tekstiilisaippua on omiaan puhdistamaan kaikenlaiset tahrat tekstiilien pinnasta. Kookosrasvasta valmistettu saippua on:

12,90 

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi

50,00 150,00 

Huom! Näitä tuotteita ei voi lähettää pestäväksi:

Otamme vastaan vain ehjiä mattoja. Jos matossa ei ole kiinni pesuohjetta, kerrothan meille tilauksesi yhteydessä, mikäli maton pesun suhteen on jotain erityishuomioita. Muussa tapauksessa matto läpikäy normaalin pesuprosessimme. Ilmoitathan meille myös tahroista tilauksen Lisätietoja-kohdassa, jotta tiedämme aloittaa tahranpoiston viipymättä.

Huom! Verkkokaupan kautta paketit, joiden pisin sivu on enintään 2 metriä ja yhteenlasketut ulkomitat enintään 3 metriä.

Paketit, joiden pisin sivu ylittää 2 metriä tai yhteenlasketut ulkomitat 3 metriä, eivät mene Matkahuollon käsittelyprosessista läpi. Jos haluat tilata pesun matolle tai tekstiileille, joiden paketti ylittää nämä mitat, otathan meihin yhteyttä, niin tilaamme paketille erikoiskuljetuksen.