Ihanan pölytön jumbomatto

Jumbomatto on isokokoinen matto, kooltaan 290×200 / 200×300. Normaalin matonpesu 115€ ja arvomatonpesu 145€.

125,00 180,00 
sis. alv 24%
Ohuet ja paksut villamatot, sisalmatot, juuttimatot, aidot käsinsolmitut matot, silkkimatot, erikoismatot, ryijyt sekä kumi- ja PVC-pohjaiset matot.
Räsymatot, muovimatot, käytävämatot, ohuet viskoosimatot, puuvillamatot, nukkamatot, plyyshimatot.
Poista
Huom! Näitä tuotteita ei voi lähettää pestäväksi:

Otamme vastaan vain ehjiä mattoja. Jos matossa ei ole kiinni pesuohjetta, kerrothan meille tilauksesi yhteydessä, mikäli maton pesun suhteen on jotain erityishuomioita. Muussa tapauksessa matto läpikäy normaalin pesuprosessimme. Ilmoitathan meille myös tahroista tilauksen Lisätietoja-kohdassa, jotta tiedämme aloittaa tahranpoiston viipymättä.

Kaunis kotiko?

Onko kotisi viikonloppuna kuin yksi suuri kuivaushuone? Viikonloppu kuluu usein pyykkikaaoksen kesyttämiseen. Pesukone ja kuivausrumpu pyörivät minkä ehtivät, mutta kuivuvat tekstiilit valtaavat helposti koko kodin. Lakanakaaos jatkuu vielä liinavaatekaapissakin kun ryppyisten lakanoiden viikkaaminen siististi on mahdotonta.

Pestyt, mankeloidut ja viikatut lakanat vievät vähemmän arvokasta kaappitilaasi. Mankeloiduista lakanoista irtoaa myös vähemmän tekstiilipölyä ja ne hylkivät likaa. Ne myös sujahtavat peittoihin helpommin.

Katso myös muut palvelut

Käytävämatto on yleensä 80 cm leveä. Myös pitkät 3-4 m talonpoikaismatot lasketaan käytävämatoiksi. Normaalin matonpesu

30,00 49,00 

Kiffel Pesulan oma tekstiilisaippua on omiaan puhdistamaan kaikenlaiset tahrat tekstiilien pinnasta. Kookosrasvasta valmistettu saippua on:

12,90 

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi

50,00 150,00