Kiffel Pesula on syntynyt halusta antaa tekstiileille huominen

Tekstiilihuollon käsityöläisinä kannustamme antamaan tekstiileille huomisen. Jokainen tekstiili on kaunis ja huolenpidon arvoinen. Tekstiilin oikea pesu ja huolto lisää tekstiilin käyttöikää ja vie kauemmaksi tarpeen investoida uusiin tekstiileihin.

Modernina pesulana palvelemme asiakkaitamme tässä ajassa. Olemme tehneet pesulapalveluiden käytöstä mahdollisimman helppoa ja tuoneet pesulapalvelut verkosta tilattaviksi.

Puhdasta ilman aikaasi

Yrittäjä Jenni Parpalan yrittäjätarina alkoi lupauksesta tyttärellensä. Hän lupasi, ettei mikään saa olla tärkeämpää kuin toisemme. Käyttämällä pesulapalveluitamme vapautat aikaasi itsellesi, rakkaimmillesi ja muun arjen pyörittämiseen.

Kannamme huolta myös vanhuspalveluiden tilasta. Meillä on lukemattomia vanhuksia, joilla ei asu samalla paikkakunnalla läheisiä. Halusimme tehdä mahdollisimman helpoksi pyykkipalveluiden tilaamisen, jotta voit pitää huolta rakkaimmistasi myös etänä. 

Kestävillä valinnoilla pysyvyyttä ja säästöä

Rakastu tekstiiliisi uudelleen. Hyvä tyyny maksaa 50€ kappale. Jos kodissasi on 6 tyynyä niin tyynyjen uusiminen maksaa 300€ kerta. Sen sijaan, että ostat uudet tyynyt niin voit pesettää koko pompsin hintaan 48€.

Kestävät valinnat tuovat pysyvyyttä ja säästöä. Pesussa sinulle tärkeä tekstiili saa lisää käyttövuosia.