Kiffel Pesulan tarina

Kiffel Pesulan tarina on alkanut jo 80-luvulla, mutta puhkesi kukkaan 20 vuotta sitten, kun Jan-Ole Eriksson osti liiketoiminnan ja lähti kasvattamaan vaasalaisten luottopesulaa lähes tyhjästä. Ensimmäiset asiakkaat olivat pesulan korkean laatulupauksen ansioista Vaasan hienoimmat ruokaravintolat, joista osa on edelleen tänä päivänä pesulamme tyytyväisiä asiakkaita.

Yrityskaupalla uutta potkua pesulalle

Vuonna 2021 oli aika kääntää uusi luku Erikssonin pesulassa. Ostin pesulan Jan-Olenilta ja myöhemmin keväällä 2021 vahvistettiin palveluita, kun ostin Mattokeisarilta kotimattojenpesun liiketoiminnan. Tavoitteenamme oli tuoda pesulatoiminnat tähän päivään mm. palveluiden paketoinnin ja verkko-ostamisen mahdollisuuksien avulla.

Jan-Ole Eriksson
Vaikka on tietyllä tapaa haikeaa luopua 20 vuoden projektista, olen muutoksesta hyvillä mielin. Koen, että Jenni on juuri oikea ihminen jatkamaan pesulan toimintaa ja tuomaan sen tähän päivään.

Vuosi 2022 on isojen muutoksien vuosi pesulassamme jonka liikkeellepanija oli Reetta Parpala. Hänen ajatuksensa kestävästä kuluttamisesta ja kiertotaloudesta sanelivat pesulamme tulevaisuuden.

Tänään ja tulevaisuudessa autamme asiakkaitamme pääsemään eroon kertakäyttöelämästä antamalla tekstiileille huomisen. Tekstiilien vastuullinen ja taloudellinen huoltaminen on ratkaisumme torjua turhaa tekstiilijätettä. Hurja tavoitteemme on, että viiden vuoden kuluttua olemme antaneet miljoonassa osoitteessa tekstiileille uuden elämän.

Terveisin Jenni, Kiffel Pesula Oy:n yrittäjä

Puhdas pyykki on vain puolet työstä

Me Kiffel Pesulalla uskomme, että moitteettomasti mankeloitu lakanapyykki tai kurattomaksi kuurattu matto eivät nykypäivänä enää riitä. Tekstiilijäte on neljänneksi suurin jätteenmuoto Euroopassa ja Kiffel Pesulan olemassa olon tarkoitus on antaa tekstiileille huominen. Haluamme, että asiakkaamme pääsevät kertakäyttökulttuurista eroon sijaitsipa hän tai hänen yrityksensä missä päin tahansa Suomessa.

Kiffel Pesula on tarina siitä, mihin suurella sydämellä tehty hyppy tuntemattomaan voi johtaa. Oletko sinä jo osa tarinaamme?