Verhot kevytmateriaali

Sisältää pesun ja mankeloinnin/höyrytyksen

20,00 
sis. alv 24%
Huom! Näitä tuotteita ei voi lähettää pestäväksi:

Otamme vastaan vain ehjiä mattoja. Jos matossa ei ole kiinni pesuohjetta, kerrothan meille tilauksesi yhteydessä, mikäli maton pesun suhteen on jotain erityishuomioita. Muussa tapauksessa matto läpikäy normaalin pesuprosessimme. Ilmoitathan meille myös tahroista tilauksen Lisätietoja-kohdassa, jotta tiedämme aloittaa tahranpoiston viipymättä.

Kaunis kotiko?

Onko kotisi viikonloppuna kuin yksi suuri kuivaushuone? Viikonloppu kuluu usein pyykkikaaoksen kesyttämiseen. Pesukone ja kuivausrumpu pyörivät minkä ehtivät, mutta kuivuvat tekstiilit valtaavat helposti koko kodin. Lakanakaaos jatkuu vielä liinavaatekaapissakin kun ryppyisten lakanoiden viikkaaminen siististi on mahdotonta.

Pestyt, mankeloidut ja viikatut lakanat vievät vähemmän arvokasta kaappitilaasi. Mankeloiduista lakanoista irtoaa myös vähemmän tekstiilipölyä ja ne hylkivät likaa. Ne myös sujahtavat peittoihin helpommin.

Katso myös muut palvelut

Pesemme kaiken kokoiset petauspatjan päälliset pölyttömäksi ja raikkaaksi.

30,00 50,00 

Pesemme peittosi muhkeaksi ja raikkaaksi.

25,00 

Autamme modernina pesulana asiakkaitamme pääsemään eroon pyykkivuoresta mahdollisimman helposti. Antamalla Kiffel Pesulan lahjakortin lahjaksi, läheiseltäsi

50,00 150,00