Oletko miettinyt miten likaisella tuolilla istut?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten likaisella tuolilla saatat istua, vaikka tuoli ei likaiselta näyttäisikään? En minäkään, kunnes näin ohessa olevan videon!

Tuolit keräävät itseensä paljon erilaista likaa ja tahroja, kuten esimerkiksi pölyä, nukkaa, rasvaa sekä erilaisia ruoka- ja juomatahroja. Kaikkea likaa emme pysty havaitsemaan, mutta osa liasta on kuitenkin selvästi näkyvää ja asiakkaasi takuulla huomaavat sen nopeasti. Asiakastiloissa on erityisen tärkeää, että yleisilme on siisti ja siihen kuuluvat myös puhtaat tuolit. Ethän halua antaa asiakkaillesi mahdollisesti huonoa ensivaikutelmaa? Kuka haluaisi istua lääkärin vastaanotolla veritahraiselle tuolille tai ravintolassa tuolille, johon on valunut aiemman asiakkaan vadelmasorbetit? Sen sijaan puhtaat ja tahrattomat tuolit houkuttelevat asiakasta istumaan ja näin ollen mahdollisesti palaamaan uudelleen palveluidesi pariin.

On myös syitä, miksi on tärkeää puhdistaa tuolit vähintään kerran vuodessa. Huolehtimalla tuoleistasi tahrat eivät pilaa tuolin kangasta, tuoli säilyy kauniina, investointi uusiin tuoleihin siirtyy sekä sisäilman laatu paranee. Kukapa meistä ei haluaisi hengitellä raikkaampaa sisäilmaa.

Videolta näet, kuinka paljon yrityksen neukkarin tuoleista lähti likaa. Pystytkö sinä kuvittelemaan, kuinka paljon likaa lähtee esimerkiksi ravintolan tai teatterin tuoleista?

Videon katsomisen jälkeen, toivot varmasti, että tuolisi on hiljattain puhdistettu.

Asiaa samasta aiheesta

PIDÄ HUOLTA UNIHYGIENIASTA: NÄIN PESET PETAUSPATJAN PÄÄLLISEN

Lakanoiden vaihto ei aina riitä, kun pohditaan riittävää unihygieniaa. Moni pesee jo säännöllisesti liinavaatteiden lisäksi täkit ja tyynyt, mutta yksi tärkeä tekstiili voi unohtua: petauspatja. Petauspatjasta pestään yleensä vain sen päällinen, johon imeytyy nukkujista mm. hikeä ja muuta likaa. Kuinka petauspatjan päällinen pestään oikein? Miten voi välttää päällisen kutistumisen?

Mitä erilaiset pesumerkit tarkoittavat?

Tekstiileihin on merkittynä erilaisia pesumerkkejä, jotka kertovat miten tekstiileitä täytyisi käsitellä. Toiset pesumerkit ovat useimmille meistä hyvinkin tuttuja, mutta osa pesumerkeistä saattaa mietityttää ja aiheuttaa

Syyhypunkki tarttuu myös tekstiilien kautta – näin puhdistat tekstiilit tartunnan jälkeen

Syyhypunkki on ikävä yllätysvieras, josta ei pääse eroon ilman lääkehoitoa. Jos epäilet syyhypunkkitartuntaa, suuntaa lääkäriin, josta saat tarvittavan hoidon ihollesi. Käännä sitten katse kodin tekstiileihin,