Oletko miettinyt miten likaisella tuolilla istut?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten likaisella tuolilla saatat istua, vaikka tuoli ei likaiselta näyttäisikään? En minäkään, kunnes näin ohessa olevan videon!

Tuolit keräävät itseensä paljon erilaista likaa ja tahroja, kuten esimerkiksi pölyä, nukkaa, rasvaa sekä erilaisia ruoka- ja juomatahroja. Kaikkea likaa emme pysty havaitsemaan, mutta osa liasta on kuitenkin selvästi näkyvää ja asiakkaasi takuulla huomaavat sen nopeasti. Asiakastiloissa on erityisen tärkeää, että yleisilme on siisti ja siihen kuuluvat myös puhtaat tuolit. Ethän halua antaa asiakkaillesi mahdollisesti huonoa ensivaikutelmaa? Kuka haluaisi istua lääkärin vastaanotolla veritahraiselle tuolille tai ravintolassa tuolille, johon on valunut aiemman asiakkaan vadelmasorbetit? Sen sijaan puhtaat ja tahrattomat tuolit houkuttelevat asiakasta istumaan ja näin ollen mahdollisesti palaamaan uudelleen palveluidesi pariin.

On myös syitä, miksi on tärkeää puhdistaa tuolit vähintään kerran vuodessa. Huolehtimalla tuoleistasi tahrat eivät pilaa tuolin kangasta, tuoli säilyy kauniina, investointi uusiin tuoleihin siirtyy sekä sisäilman laatu paranee. Kukapa meistä ei haluaisi hengitellä raikkaampaa sisäilmaa.

Videolta näet, kuinka paljon yrityksen neukkarin tuoleista lähti likaa. Pystytkö sinä kuvittelemaan, kuinka paljon likaa lähtee esimerkiksi ravintolan tai teatterin tuoleista?

Videon katsomisen jälkeen, toivot varmasti, että tuolisi on hiljattain puhdistettu.

Asiaa samasta aiheesta