Kolme erilaista matton osittain päällekäin

KIFFEL PESULASSA ON KEHITETTY MONIA ASIOITA TÄNÄ VUONNA

Olemme halunneet kehittää alustan, minkä kautta voi tilata pesulapalveluita ympäri Suomen. Tämä on vaatinut esimerkiksi taustahallinnan rakentamisen eri moduuleista, jotta saadaan tieto virtaamaan eri osioiden välissä.

Pesulapalveluiden tilaaminen netistä on uusi palvelu ja ohjeistuksen määrä on ollut valtava. Viestiä ja ohjeita on pitänyt ja pitää edelleenkin terävöittää, jotta tilaaminen sekä tekstiilien lähettäminen on helpompaa.

Itse näen, että palveluiden saatavuus ympäri Suomen on myös tasa-arvo kysymys. Asuimmepa missä päin Suomea tahansa, niin voimme käyttää pesulapalveluita tämän päivän mahdollisuuksia hyödyntäen. Tämä on myös iso kysymys tekstiilijätteen kannalta, heitämmekö maton roskiin vai lähetämmekö sen pesuun?

Kehitystyö tehtiin EU:n aluekehitysrahalla.

Asiaa samasta aiheesta

PIDÄ HUOLTA UNIHYGIENIASTA: NÄIN PESET PETAUSPATJAN PÄÄLLISEN

Lakanoiden vaihto ei aina riitä, kun pohditaan riittävää unihygieniaa. Moni pesee jo säännöllisesti liinavaatteiden lisäksi täkit ja tyynyt, mutta yksi tärkeä tekstiili voi unohtua: petauspatja. Petauspatjasta pestään yleensä vain sen päällinen, johon imeytyy nukkujista mm. hikeä ja muuta likaa. Kuinka petauspatjan päällinen pestään oikein? Miten voi välttää päällisen kutistumisen?

Syyhypunkki tarttuu myös tekstiilien kautta – näin puhdistat tekstiilit tartunnan jälkeen

Syyhypunkki on ikävä yllätysvieras, josta ei pääse eroon ilman lääkehoitoa. Jos epäilet syyhypunkkitartuntaa, suuntaa lääkäriin, josta saat tarvittavan hoidon ihollesi. Käännä sitten katse kodin tekstiileihin,

VAIHDA LAKANAT VÄHINTÄÄN PARIN VIIKON VÄLEIN – NÄIN PESET LIINAVAATTEET AIDOSTI PUHTAAKSI

Tiesitkö, että lakanat ja tyynyliinat tulisi vaihtaa 2-3 viikon välein, jotta niissä on hygieenistä nukkua?  Jos nukkuja hikoilee paljon, kärsii allergiasta tai taistelee iho-ongelmien kanssa,