Kolme erilaista matton osittain päällekäin

KIFFEL PESULASSA ON KEHITETTY MONIA ASIOITA TÄNÄ VUONNA

Olemme halunneet kehittää alustan, minkä kautta voi tilata pesulapalveluita ympäri Suomen. Tämä on vaatinut esimerkiksi taustahallinnan rakentamisen eri moduuleista, jotta saadaan tieto virtaamaan eri osioiden välissä.

Pesulapalveluiden tilaaminen netistä on uusi palvelu ja ohjeistuksen määrä on ollut valtava. Viestiä ja ohjeita on pitänyt ja pitää edelleenkin terävöittää, jotta tilaaminen sekä tekstiilien lähettäminen on helpompaa.

Itse näen, että palveluiden saatavuus ympäri Suomen on myös tasa-arvo kysymys. Asuimmepa missä päin Suomea tahansa, niin voimme käyttää pesulapalveluita tämän päivän mahdollisuuksia hyödyntäen. Tämä on myös iso kysymys tekstiilijätteen kannalta, heitämmekö maton roskiin vai lähetämmekö sen pesuun?

Kehitystyö tehtiin EU:n aluekehitysrahalla.

Asiaa samasta aiheesta